Seminar dedicat viitorilor parinti, parinti ai bebeilor intre 0-3 luni, tuturor celor fascinati de cum pot comunica bebelusii inca din Ziua 1.

Limbajul este modul nostru de comunicare. Acesta se formeaza, incepe de la nastere si se dezvolta de-a lungul a multi, multi ani.
Pana cand bebelusul incepe sa vorbeasca o limba materna, parcurge cateva etape prin care dobandeste abilitati de intelegere si exprimare, dar ce se intampla cu perioada in care este doar expus la o limba vorbita?
Are abilitatea de a comunica?

Ce este plansul si cat si de ce este firesc acesta?

Care sunt sunetele, cuvintele, semnele prin care nou nascutul/bebelusul intre 0-4 luni se exprima si se poate face inteles?

De ce este posibil ca adultii sa inteleaga limbajul bebelusilor?

Cum ne formam deprinderile de fini ascultatori ai bebelusilor si cum descifram ce ne spune bebe, ce mesaje sunt dincolo de sunete si plans?

Toate aceste cunostinte in materie de comunicare a nevoilor primare, biologice (foame, somn/oboseala, crampe/balonare ragait, disconfort), ce facem pentru calmarea plansului, rutina/ritualurile, jurnalul bebelusului in seminarul Dunstan Baby Language – Romania

25.04.2015 – Pronatalita, Bucuresti, str. Hristo Botev, nr. 10, et. 1, interfon 2
Ora: 10.00-14.00
Suport video si scriptic inclus
Taxa participare: 100 lei/pers sau 150 lei/cuplu
Ulterior seminarului, inclus suportul de curs (video + scris), consultatii telefonice/mail pentru sprijin parinti

Pentru mai multe detalii accesati pagina evenimentului

Inscrieri:

ramona@pronatalita.ro
mihaela.pinteas@gmail.com