Deşi încă suntem în vacanţă, gândul nostru este tot la bebeluşi, la mămici şi tătici, fericiţi de apropierea mult aşteptatului moment, în care îşi vor ţine în braţe mogâldeaţa delicată, rozalie şi perfectă. Deja zâmbiţi, nu-i aşa? De fiecare dată când se discută despre bebeluşi sau îi ascultăm, cu toţii ne luminăm, suntem mai senini, parcă mai buni?! Am observat reacţia aceasta când ofer ciocolată :) Nu există persoană să nu se binedispună.

Aşadar, până la reluarea suitei de evenimente şi cursuri dedicate comunicării universale a bebeluşilor, să ne facem temele din timp şi să vă anunţăm că luna septembrie ne prinde în Bacău, în Centrul Părinţii spun prezent, alături de Celina Ivan. Celina este o mămică specialist în psihologie foarte dinamică, preocupată de tot ce înseamnă tendinţe de parenting blând, pozitiv şi care tare mult îşi doreşte, citez: “Să aducă Bacăul pe harta parentingului” :) Este o dorinţă legitimă, binevenită pentru că a fi un părinte mai bun nu ţine cont de limite spaţiale şi temporale. A deveni părinţi conştienţi de sine şi de proprii copii este pentru oricine, cu puţin efort, ghidaj şi multă iubire.

Dragi mame, taţi din Bacău, veniţi să cunoaşteţi cum vă vor spune puişorii ce au nevoie, daţi-vă şansa la a porni la drum alături de nou născut diferit de ce vedeţi în jur.

Fii un părinte Conştient, Observă, Ascultă, Lasă-te fascinat de bebeluşul tău!

Detalii  curs (mai multe despre metoda DBL gasiti si aici http://www.bebeplange.ro/dunstan-baby-language/  si aici http://www.bebeplange.ro/dbl/):

12 septembrie, ora 9.30

Durata: 4 h

Centrul Părinţii spun prezent, Bacău

Investitie: 80 lei/persoană

Inscrieri: contact@bebeplange.ro

Suportul de curs pentru aprofundare si studiu, inclus.

 

Dacă vă place designul afisului, vizitati-o pe Ana Goga Studio, o artistă într-ale graficii: https://www.facebook.com/evoluerstudio?pnref=story sau http://anagoga.webs.com/ :)

Merci, Ana!