FbCover

La pachet cu bebeluşul nostru vin şi extrem de multe influenţe, sfaturi, presiuni atât din mediul familial cât şi din partea acelor specialişti/experţi către care ne îndreptăm paşii încrezători fiind că nu avem cum greşi.

Asta până la proba contrarie, întrucât prea mulţi dintre ei promovează soluţii neprietenoase, traumatizante chiar, atât pentru bebe cât şi pentru părinţi.

Şi când în sfârşit descoperim  că se poate si altfel, păcat să nu ajungem să ne încărcăm cu toate informaţiile, soluţiile de aplecare şi îngrijire a puiului nostru, în maniera cea mai firească, blândă şi umană posibilă.

De ce să se audă doar glasul pesimiştilor, inadaptaţilor la ceea ce este un bebeluş cu limitările sale, de ce să nu fim empatici cu propriii noşti copii?

Am preluat în cele ce urmează articolul aferent Conferinţelor Totul despre Parenting organizat de Totul despre Mame şi vă doresc inspiraţie, empatie, linişte şi zâmbete calde, după participarea la minunata conferinţă cu ADEVĂRAŢII specialişti!

“Bebelușul nu doarme bine? Și nici suficient? Ai avea nevoie de sfaturi? Nu știi cum să începi diversificarea, dar știi cât de importantă este alimentația copiilor? Ești epuizat de nopțile nedormite?Sarah Ochwell Smith, expert britanic în problemele de somn ale bebelușilor și copiilor mici vine în România pentru a răspunde la întrebări. Sarah oferă soluții blânde pentru părinții care își doresc un somn odihnitor pentru ei și copiii lor.Gill Rapley și Tracey Murkett, pionierii diversificării naturale la nivel mondial, ne învață cum să începem diversificarea pentru ca copilul nostru să deprindă obiceiuri alimentare sănătoase.Pentru informații suplimentare despre înscriere, scrieți-ne pe adresa contact@totuldespremame.ro.

Vă așteptăm cu drag!

6 IUNIE 2015, CONFERINȚA 1: 10.00 – 13.00
Sarah Ockwell-Smith: Soluţii blânde pentru somnul copiilor
În cadrul conferinței din 6 iunie, Sarah Ockwell-Smith, expert în probleme de somn, răspunde la toate întrebările părinților legate de somn. Doarme prea puțin? Sau din contră prea mult? Adoarme greu? Se trezește ușor? Toate au un răspuns. Sarah Ockwell-Smith oferă aceste răspunsuri pe 6 iunie.Mamă a patru copii, consilier al câtorva sute de familii în ceea ce privește problemele legate de somn, Sarah Ockwell Smith înțelege problemele de somn ale copiilor. Le-a studiat chiar din punct de vedere fiziologic și antropologic și vine cu răspunsuri. Nu oferă rețete ci soluții care pot fi adaptate tuturor copiilor și situațiilor. Pentru că Sarah ține cont de nevoile părinților și copiilor în același timp.Orice întrebare legată de somn aveți, acum este momentul. Pentru că, așa cum știm, somnul este esențial pentru o dezvoltare armonioasă a copilului și o bună funcționare a părintelui.Soluții blânde pentru un somn linștit, cu Sarah Ockwell-Smith!

6 IUNIE 2015, CONFERINȚA 2: 14.30 – 17.30
Gill Rapley şi Tracey Murkett: Diversificarea naturală ghidată de copil
În conferința din 6 iunie, Gill Rapley și Tracey Murkett vorbesc pe 6 iunie despre cum să ai încredere în copilul tău, să îl înveți să aibă obiceiuri alimentare sănătoase și să iubească mâncarea. După ani de experiență ele pot răspunde le toate întrebările legate de acest subiect.Te întrebi cum să introduci alimentele solide în alimentația copilului tău? Și cum să faci să îi placă? Și vrei să știi ce ar fi cel mai bine să îi oferi?Răspunsul este diversificarea naturală! Sau metoda cea mai relaxantă de a învăța copilul să mănânce.O ocazie unică de a primi sfaturi și informații de la cele care au vorbit prima dată despre această metodă.

Obiceiurile alimentare din copilărie sunt baza unei alimentații sănătoase la maturitate.

Pentru a începe bine de la început vino să le întrebi pe Gill si Tracey tot ce vrei să știi despre asta”

http://www.totuldespremame.ro/evenimente/conferinte?Conferin%C8%9Bele-Totul-despre-parenting&register=1
870x4702