Cine nu ar face orice sa inteleaga care sunt motivele pentru care un bebelus, un nou nascut plange? Ce am fi dispusi sa facem ca sa ne procuram un pic de liniste dupa cateva nopti nedormite, si nu doar pentru ca bebe plange, ci si pentru ca ritmul nostru de viata s-a reconfigurat complet?

Raspunsul este: oricine, cat mai repede!

Imensa bucurie in asteptarea bebelusului nu poate fi umbrita de nicio teorie si povesti care vorbesc despre tot ce ni se intampla in rolul (pe viata), acela de parinte. Nu avem pur si simplu capacitatea sa ne imaginam ce inseamna urmarile unor nopti de somn fragmentat de trezirile frecvente ale puiului care cere sa fie ingrijit.

Si ce ne facem daca si din cauza oboselii, a transformarilor de “forma si fond” ni se pare ca primele luni sunt interminabile?

Reteta are urmatoarele ingrediente: se ia taticul in echipa si se instruieste bine, bine pentru misiunea ce-o va avea de indeplinit si il rugam sa reziste spartan la orice va avea de facut, alaturi de o bunica, sora…oricine disponibil. Adica ne asiguram de suportul oricui tocmai pentru ca tu, mama, sa poti dormi si 10 minute cand doarme bebe.

Incepem sa invatam acea limba secreta vorbita de toti bebelusii pamantului, ca sa avem partener de discutie :) si sa vorbim practic aceeasi limba :), sau pe scurt DBL.

De aceea si pentru ca toamna se numara bobocii, haideti in Leaganul Vietii ca sa ne pregatim impreuna pentru unul dintre cele mai importante, deosebite si speciale momente din viatat voastra!

Leaganul Vietii se gaseste in P-ta Unirii, nr. 10, intrare pe langa pensiunea Old City (Brasov)

Data: 23.009.2015

Ora: 17.00

Durata: 3h,30 min presarate si cu discutii si pauze cat simt burticile

Detalii despre curs gasiti si in paginile www.bebeplange.ro

Garantam o schimbare de perspectiva asupra lumii nou nascutilor, una fascinanta!

Lasa-te vrajita de bebelusul tau si fii gata sa asculti, sa intelegi si sa implinesti nevoi intr-un mod constient! Scrie-mi daca ai curiozitati, daca ai nevoie de informatii despre de ce ar putea plange bebe. Astept gandurile tale la contact@bebeplange.ro