Si daca e sambata dimineata, si mai ales daca esti mamica, iar bebe este pe cale sa se nasca, ce merge mai bine locuind in Brasov, decat o cafea buna si o ora de relaxare? :)

Drept urmare, am aranjat pentru voi un atelier cu mamici si bebelusi despre cum plang si mai ales cum recunoastem nevoile bebelusilor, transmise prin sunete si plans specifice.

Va este familiar indemnul: alateaza la cerere! Dar cum stim ca intr-adevar bebelusul are nevoie sa manance? Daca cumva vrea sa ragaie sau sa doarma?

Dunstan Baby Language a descoperit, noi constatam si aplicam inedita abordare.

Impreuna cu echipa Hof Cafe si fix la Hof Cafe, in P-ta Sfatului, sambata aceasta, 20 august, ora 10 am pregatit un eveniment foarte dragut despre plansul nou nascutului/bebelusului inca din prima zi.

Pentru o organizare cat mai reusita, va rugam sa ne scrieti despre dorinta de a ne fi alaturi la: contact@bebeplange.ro si iti multumim in avans pentru asta.

Ce presupune participarea ta: un mail de anuntare, o consumatie pentru Hof Cafe si 10 lei pentru organizatorii DBL.

Cei care vor dori ulterior sa participe la cursul DBL integral, vor beneficia de o reducere de pret in valoarea celor 10 lei achitati la atelierul prezent.

Bebelusii sunt bine veniti si ei impreuna cu voi, bunicii la fel :)

Deci, cu mic cu mare, pe sambata!

https://www.facebook.com/events/121876498255007/