Înainte să vă lansez o nouă invitație pe tema plânsului, comunicarea și de fapt limbajul bebelușilor, mi-ar plăcea tare mult să vă arăt cât de bine le este unor mămici din Brașov după ce au învățat DBL:

Diana: ”Dragă Mihaela, vreau sa-ti multumesc pentru toate informatiile, bebelușul meu de o săptămână imi comunică nevoile sale iar eu,datorită DBL descifrez imediat plânsul. Ar fi fost îngrozitor să o iau pe ghicite..!
Și inca ceva, bebe nu plânge niciodată aiurea, de răsfătat cum ar spune babele ci intotdeauna are ceva ce-l supără, cel putin in cazul meu așa se întâmplă, cel mai des il supăra aerul din stomacel și trece ceva timp până reușește sa răgâie.
Ma bucur ca am participat la cursul tău, informatiile sunt prețioase ”. &

Andreea: ”Tot mai des aud bebelusi pe strada plangand de foame si mama neputincioasa, zgaltaie de zor carutul intreband: “ce e mami? Ti-e frig? Te doare burtica?”… sau plangand ca vrea sa ragaie si mamica ii infige suzeta in gura agitata ca nu stie ce are puiul. Este atat de usor sa iti dai seama ce vrea bebe dupa cum plânge!

Profitati, mamici, tatici, burtici, profitati ca o avem pe Mihaela Dbl la Brasov si dupa 4 ore de curs inveti sa iti asculti bebelusul si rar se va mai intampla sa nu iti dai seama de ce plange!

Va recomand cu drag, este cel mai bun lucru pe care l-am facut pentru bebita mea, ne-am scutit pe amandoua de suferinte si ore de nesomn!”

 Și acum ce-mi mai rămâne de făcut decât să vă spun că îmi va face tare mare plăcere să vă însoțesc în învățarea unui limbaj preverbal, înnăscut al bebelușilor voștri.
Unde: București, Centrul Pronatalita (www.pronatalita.ro)
Când: 16.04.2016
Ora: 11.30 (timp de 4 ore cu pauză)
Trainer: Mihaela Pintea, mamă, de formare profesor de lb. română și engleză, formator și coordonator al unui centru de asistență și consiliere pentru tineri aflați în situații de risc, și nu în ultimul rând educator DBL, limbajul fantastis al bebelușilor.
Structură curs: –  noțiuni de bază despre plâns
                             – clasificarea tipurilor de plâns în legătură cu nevoia specifică transmisă (DBL)
                             – tehnici de liniștire și împlinire a nevoilor transmise, fără ghicit, încercare și eroare
                              – program flexibil, rutină flexibilă, centrată pe copil și propriul său ritm circadian
                              – jurnalul bebelușului și utilitatea acestuia în descoperirea ritmului de creștere a bebelușului
                              – exerciții de ascultare și observare (video)
                              – suport de curs oferit participanților (video, scriptic)
Clasa: max. 10 participanti, min. 5
Investitie: 150 lei/cuplu sau 120/persoana
Cursul este potrivit a fi urmat în ultimul trimestru de sarcină sau în prima lună după nașterea bebelușului. Fiind vorba despre un limbaj folosit de bebeluși între 0 și 4 luni, este indicat să vă pregătiți din timp pentru a nu pierde perioada de maximă utilitate a acestuia.
Informații și inscrieri: contact@bebeplange.ro
Să ne întâlnim cu bine și cu folos!