Una din convingerile mele care se va “fosiliza” in cele din urma este: competentele/calificarea si timpul in care ti-ai ros coatele studiind si muncind ca sa ai dreptul la opinii de specialist, ar fi de mare folos si singurele de luat ca repere atunci cand emitem ipoteze…, atunci cand “devenim formatori de opinie”.mai ales in domenii in care chiar se cere sa fii specialist. Altfel se va semana furtuna, si furtuna se va culege.
E misto sa fii la moda….sa ai convingeri sanatoase de viata, sa ai adepti (hmmmm – puterea, puterea) dar mare atentie. Binele unora – nu e binele tuturor, si nu al maselor.

Mai mult de atat, am niste intrebari in minte (retoric intreband, evident): 1. “Formatorii de opinie” s-au gandit macar un minut la consecintele teoriilor diseminate in masa? 2. Daca se vor intampla situatii dramatice/tragice, isi vor asuma vreo vina? vor putea trai cu o constiinta incarcata de drama unor familii?

Cred ca nu…….:(

Sa ne trezim totusi, sa ne scuturam de teama si frica imprastiate iresponsabil si sa ne vedem fiecare de jobul nostru, de munca pentru care ne-am pregatit studiind si fiind validati de mentori, profesori, specialisti la randul lor calificati.