Intr-un parteneriat deosebit cu Scoala Mamei SAMAS din Bistrita al carei coordonator este Monica Ungur, am pregatit un nou atelier expres despre limbajul bebelusilor, respectiv Dunstan Baby Language.

Ne pregatim cu mesaje inedite, utile, fascinante despre cum ne spun nou nascutii ca le este foame, somn, cu demnonstratii practice in acest sens.

Chiar daca ai trecut de varsta bebelusiei, aceasta intalnire iti va fi de folos pentru urmatorul copil, pentru cand vei deveni o bunica cool :), matusica, prietana care va da sfaturi pertinente, constiente.

Imaginati-va un medic pediatru care spune proaspetei mame: alaptea-za la cerere, iar cererea suna asa: Neh!

Parca ajuta mai mult. :)

A sti care sunt nevoile copiilor tai, inca din Ziua 1, a sti cum sa il observi si sa il asculti, de ce sa ramai in contact cat mai mult cu acesta, este fundamental.
In sine, poate parea banala provocarea in a descoperi niste nevoi fiziologice, stiute bine de toti cei ce sunt parinti, bunici, specialisti in ingrijirea copiilor; dar modul in care bebe este apt a le transmite clar, eliminand astfel ghicitul si incercarile/erorile, doar ascultand si observand, fac diferenta intre un parinte constient si unul care ia lucrurile de-a gata.Ce poate fi atat de dificil sa te ocupi de un nou nascut, ar spune unii?! :)
Despre toate acestea si un exercitiu practic de ascultare, la Bistrita, Scoala Mamei Samas, alaturi de Monica Ungur.

Pentru inscrieri, click aici: https://goo.gl/sU7L10

 

Merci mult Biro Andy pentru grafica. (Daca va place afisul, dati o fuga si pe pagina lui Andy, care desi super aglomerat, m-a ajutat cu multa bunavointa si de data aceasta :)

https://www.facebook.com/events/1126378750787532/

Va asteptam cu mult drag!

14696915_1197225490349822_1424982160_n.png