Va astept cu drag sa descoperim, constienti, de ce plange nou nascutul si sa ne folosim ca de un ghid de plansul sau, astfel incat sa nu devina un plans isteric nici de foame, nici de oboseala, nici pt ca are crampe/colici, etc…ci sa fie doar un canal de comunicare firesc!

* Fiecare mama isi pregateste “cuibusorul” pentru a-si face puisorul sa se simta cat mai bine primit, iubit, confortabil. In sensul acesta, zugravim, cumparam patut, ne gandim unde sa il pozitionam, alegem hainute, carucior…ne alegem maternitatea unde sa nastem pentru ca vrem ca totul sa fie cat mai aproape de perfect pentru cel mai important moment din viata noastra.
* V-ati gandit la cum primeste bebe toate pregatirile?
* Ce facem atunci cand plange bebe? (www.bebeplange.ro)
* Cum arata lumea lui din perspectiva dezvoltarii sale si cum poate relationa cu adultii din viata lui?
* Mergem pe mana instinctului; a incercarilor si erorilor (trial & error), ne bazam pe ajutorul mamei, al sotului atunci cand bebe ne da semnale pentru nevoile pe care le are?
* De ce la 4-5 saptamani e diferit bebe, decat in primele zile? (trimestrul 4 post partum & http://www.thewonderweeks.com/crankiness-and-crying/)
* Are sens sa il tinem in brate? Ce este atasamentul si cum construim unul sanatos?
* Are bebe encodate aptitudini care il fac apt a ne spune ce nevoi are?
* pregatire dedicata proaspetilor parinti, psihologi, bunici care au un nou nascut.
*curs util in primele 4 luni ale dezvoltarii copilului

Inscrieri & informatii: contact@bebeplange.ro (0752634999)
Curs: 3h.30 min cu pauza
Suport video & scriptic inclus & diploma de Parinte, fin ascultator!
Cost: 90 lei/persoana si 120 lei/ cuplu
Participarea se va confirma prin e-mail cu rugamintea de-a mentiona de unde ati aflat de curs sau prin recomandarea cui ati ajuns sa ne intalnim: contact@bebeplange.ro