Untitled

Bebelușii, indiferent de firea lor, plâng. Unii mai mult, alții mai puțin.

Nu am întâlnit încă părinți care nu să nu fie preocupați, îngrijorați de momentele în care copilașul, prea mic pentru a-l înțelege, plânge.

Nu mai spun prin ce stări, prin ce trăiri, trece fiecare. Cei care deja au depășit momentul, privesc în urmă zâmbind, pffffiu, bine că a trecut! Alții rămân în zona vechilor așa-ziselor credințe conform cărora a început perioada colicilor (greșit, măcar parțial).

Dar lucrurile stau altfel. Plânsul nu e de colici. Plânsul este ultima reacție a copilului după ce vor fi trecut momente importante de comunicare a unor nevoi. Da, da! Ne-a scăpat momentul.

Așadar, iată ce vă propun: o întâlnire altfel cu bebelușul vostru, la centrul Alo Mama din Brașov.

Aici:

Vei afla informații despre:
👉 Când plânsul înseamnă „mi-e foame”, „mi-e somn”, „am nevoie să râgâi”, „am crampe / colici”, „mi-e prea cald / frig sau ma irită ceva pe piele”?
👉 Primele sunete ale bebelușilor sunt „neh”, „owh”, „eh”. Cum le traducem?
👉 Plânsul, ca limbaj al bebelușilor, vine împreună cu anumite mișcări ale corpului. Cum înțelegem și acest limbaj, al trupului?
👉 Uneori, un plâns poate dura mai mult (copilul nu se linișteste, chiar dacă mama/tata (în principal) s-au asigurat că i-au împlinit nevoile de bază) sau poate fi foarte intens. Ce înseamnă acest tip de plâns?
👉 Ce este Dustan Baby Language și cum stabilește legătura dintre nevoi si plâns?

Cursul:

  • durează 2 ore cu posibilitatea de-a intra în prelungiri :)
  • include materiale auxiliare: broșura și înregistrări video pentru consolidarea cunoștintelor
  • include o consiliere telefonică după ce se naște bebelușul
  • îți aduce cadou un cod pentru instalarea aplicației Dunstan Baby Language

Participarea la curs presupune:

  • înscriere prin e-mail la adresa: contact@bebeplange.ro, sms 075234999 sau Alo mama
  • achitarea taxei de participare: 200 lei

 Pe toată durata cursului vei putea adresa întrebări, prin urmare pregătește-le :) și pregătește-te pentru o experiență deosebită cu beneficii pe termen mediu și lung.

Cine predă acest curs:

Mihaela Pintea, trainer național acreditat Dustan Baby Language și primul trainer DBL din România. (https://www.dunstanbaby.com/become-a-dunstan-baby-instructor/)

Acest curs s-a predat timp de mai mulți ani și în cadrul Scolii Părinților din maternitatea Medlife Eva Brașov. Pandemia ne-a mai tulburat activitatea, dar ne revenim. :)

Cu drag și pe curând,

Mihaela Pintea