afis mama
Dragele noastre mame,
Vă propunem o întâlnire inedită la un ceai, împreună cu mama și unde altundeva decât la ceainăria Ceai et caetera, timp de o oră și jumătate.
Când ați ieșit cu mama la un ceai sau o cafea ultima dată, doar voi două, cu timp special petrecut pentru conectare/reconectare?
Prinse în vârtejul rutinelor zilnice, serviciu, copii, gătit, cumpăraturi, cred că mai mult de un telefon în zi sau poate săptămână, nu mai rămâne pentru mama.
De aceea în 11 iunie, programați-vă o ieșire între voi doamnele, mai tinerele mame faceți o surpriză mamei deja trecute de 50 de ani, ceaiul vă așteaptă.
Am pregătit o întâlnire în care să refacem puntea comunicării dintre noi, mai ales de la venirea pe lume a încă unui pui de om în familie și iată stăm față în față trei generații, fiecare profund legate unele de altele.
Recunosc, mi-ar plăcea să trăim acele vremuri simple când tainele creșterii unui copil erau transmise firesc în familie, când familia însăși era mai unită și mai apropiată.
Acum ne bazăm mult pe cunoștințe dobândite din cărți, specialiști, prieteni, și de multe ori pe ultimul loc stă mama.
Care să fie cauzele acestei înstrăinări, sunt ele legitime, au o bază reală, cum mai comunică generațiile de mame între ele atunci când se naște un bebeluș în familie și cum înțelegem fiecare ce nevoi are un nou născut sau bebeluș, cum pot mame și mame să se pună de acord asupra îngrijirii copilului, întrucât fiecare ne dorim tot ce e mai bun pentru el, ne dorim să îl creștem împreună asigurându-i un echilibru al relațiilor familiale?
Să fie atât de departe perspectiva tradițională în materie de înțelegere și îngrijire a copilului de metodele actuale sau dimpotrivă adevărații specialiști ne îndeamnă la reîntoarcerea la firesc, la simplificare?
Din punctul de vedere al educatorului pe problema comunicării nou născuților (Dunstan Baby Language), vă aduc același mesaj, încerc să arăt că multe dintre mamele noastre au știut exact ceea ce azi ne învață profesioniștii din domeniul parentalității.
Poate modul de comunicare să fi fost mai puțin rafinat și diplomat uneori , însă esența de multe ori aceeași.
Despre toate acestea vom discuta într-o atmosferă relaxată, joi, 11 iunie începând cu ora 18,00 la o cană de ceai de vorbă cu mama.
Dacă ești din Brașov, sună-ți mama și scoate-o în oraș. Noi te așteptăm cu drag,
Mihaela Pintea, educator Dunstan Baby Language și Anca Predescu, owner ceainăria Ceati et caetera, și mame înainte de toate 

Eveniment “Bebe plange”