images

In momentul in care devenim preocupati de parentalitate, descoperim o lume atat de plina de informatii, de opinii, de sfaturi si retete miraculoase, incat creierul nostru poate suferi grave confuzii :)

De curand am descoperit-o pe Sarah Ockwell-Smith, gratie prietenilor de la Totul despre mame (carora le multumesc pentru cooptarea ca partener al conferintei din Bucuresti, detalii aici http://www.totuldespremame.ro/evenimente/conferinte?Conferin%C8%9Bele-Totul-despre-parenting).

Inca o gura de aer proaspat respirat si aruncat inca o piatra de pe umerii greu apasati ai parintilor, in special ai celor care sunt pentru intaia oara mama & tata.

Vesti bune dragii mei, vesti foarte bune: “antrenamentele de somn sau sleep trainingul“, NU sunt raspunsul corect in a ajuta un nou nascut & bebelus sa doarma. (http://www.totuldespremame.ro/bebelusul-tau/dezvoltare/noua-mituri-despre-parenting-pe-care-le-ati-putea-crede)

Dunstan Baby Language promoveaza metoda linistirii, calmarii, trecerii inspre somn a micutilor cu ajutorul parintilor, chiar daca asta cere implicit mai mult timp, putina oboseala si schimbare de ritm a propriei rutine. :), ce sa-i faci, suntem parinti!

Mai mult, DBL te invata care sunt semnele vocale, limbajul preverbal al nou nascutilor si bebelusilor, astfel incat sa intelege prin viu grai care este nevoia ce se cere implinita.

Sa cautam intotdeauna nevoile din spatele comportamentelor, sa le implinim si atunci cu totii suntem fericiti. E atat de simplu :).

Va astept vineri, 15.05.2015 in Leaganul Vietii din P-ta Unirii nr. 10, Brasov pentru a integra discutia despre linistire, identificarea semnelor de somn vs. semne de oboseala (si cand punem bebe la nani) in ceea ce inseamna seminarul despre Baby Language.