Mihaela Pintea

Viziune: Un copil este adultul de mâine!

Fondator al Bebe plange
Despre mine as incepe a spune ca rolul cel mai important si care da sens vietii mele este acela de mama.

Sunt primul educator Dunstan Baby Language din România, am absolvit Facultatea de Litere si intreaga mea activitate peste ani a avut legatura cu oamenii, cu copiii in special.

Cu Dunstan Baby Language m-am intalnit în 2011 pe vremea cand eram insarcinata. Am invatat programul DBL, mi-a folosit foarte mult in a-mi asculta si intelege fiica abia nascuta si de aici a pornit totul, devenind educator acreditat de organizatia Dunstan Baby Language din Australia.

Scopul meu este clar: sa ajut  parintii sa constientizeze importanta intelegerii bebelusilor,in egala masura importanta apropierii de ei cu toata caldura si linistea ca nu-i vor transforma in niste rasfatati si nici nu vor deveni parinti manipulati daca vor lua in brate un bebe plangand de oricate ori va fi necesar.

Liniştea, încrederea mămicilor si tatilor în sine,  după ce reuşesc să înţeleagă ce le transmit bebeluşii, îmi dă forţă, este de nepreţuit.

Imi doresc sa refac apropierea dintre parinti si bebelusi, bebelusi si parinti, intrucat aceasta a suferit o ruptura. O ruptura cauzata de o mentalitate gresita, care duce la crize, la frustrari, la zile cenusii alaturi de un bebe care plange neconsolat, si parinti obositi, deznadajduiti, nervosi pe un nou nascut a carui ratiune este doar de A FI, a i se implini nevoi si de A PLANGE pentru asta.

Am convingerea ca un copil inteles, inconjurat de afectiunea debordanta a celor din jur, de atentia neconditionata, va deveni un adolescent, un adul sanatos, echilibrat si impacat cu lumea, astfel incat va invit la intalnirile cu actiunile Bebe Plange & Partenerii in ceea ce inseamna

O Parentalitate constienta, empatica, intelegatoare incepand cu  Ziua 1.

Dezvoltare:

* Primul Educator Dunstan Baby Langauge din Romania

* Profesor de limba romana/engleza

* Formator

* Membru al Asociatiei Pro Vita pentru drepturile copiilor nascuti si nenascuti

* Membru al unei Fundatii ce asigura asistenta, consiliere educationala, sociala in vederea reintegrarii si educatiei tinerilor aflati in situatii de risc