Dragii mei,

A mai rămas puțin din acest 2014, zilele au trecut într-un ritm atât de alert, incât avem nevoie de o mică vacanță de odihnă, de refacere a resurselor de energie, de voință, de tolerantă, de bunătate, de disponibilitate pentru cei ce înseamnă ceva pentru fiecare dintre noi.

Decembrie este aproape, nașterea lui Isus ne va întoarce în timpuri arhaice, dar atât de actuale, va aduce o dată cu Crăciunul zile de bucurie, de colind și liniște.

Pentru familia mea, Crăciunul este un moment magic, încărcat de emoții și lacrimi de fericire pentru că nu cântăm doar nașterea mântuitorului, ci și nașterea fetiței noastre.

Acum trei ani, în zi binecuvântată, am auzit clopoțelul argintiu al glasului de bebeluș al Teodorei, am ținut în brațe un trupușor calduț și rozaliu, am devenit Mamă pentru eternitate.

Din acel moment viața mea a căpătat un alt rost, copilul meu a potențat o transformare și o devenire a ceea ce până atunci nimeni și nimic nu mi-a dat curaj să îndrăznesc să încerc. Putere, determinare, hotărâre și curajul de A Fi, de a împlini vise acoperite de praf.

Mi-ar fi plăcut să mă pot întâlni cu voi pe un 25 decembrie la un pahar de vorbă cu voi, mame și bebeluși, să-i ascultăm, să-i înțelegem împreună, dar pentru că nu este posibil, vă invit pe 9 decembrie în Leagănul Vieții la ultimul curs Dunstan Baby Language din acest an.

Vă aștept cu atât de mult drag să învățați un limbaj secret, vorbit de bebelușii voști din Ziua 1 a nașterii lor. Îndrăzniți să credeți că ei comunică, încercați să treceți dincolo de scepticism, bucurați-vă de un început liniștit, calm și magic alături de copiii voștri.