Începând cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul 2016/679 privind protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date („Regulamentul”). Scopul principal al acestuia este creșterea nivelului de protecție a personalității datelor și crearea unui climat de încredere care să permită fiecărui om controlul asupra propriilor date. Astfel, considerăm că este un moment potrivit pentru a vă informa cum protejăm datele personale și cum ne insusim prevederile Regulamentului.

1.Colectarea de informații

Noi, Bebeplange.ro nu colectam informații deoarece nu iti poti crea un cont, nu te poti loga, face achizitii sau inscriere la orice fel de concurs. Informațiile trimise de dvs prin formulare de contact pot fi numele dvs, adresa de e-mail, numărul de telefon.

2.Utilizarea de informații

Oricare din informatiile furnizate sunt folosite pentru a:

  • A va putea da un raspuns solicitarii dvs
  • A fi notificat cu privire la ultimele postari de pe blog in cazul solicitarii de abonare la newsletter

3. Dezvăluirea părților terțe

Noi nu vindem, nu negociem sau transferăm către părți din afară informațiile tale personale identificabile. 

Folosim MailChimp pentru a te putea notifica referitor la ultimele noastre evenimente sau postari de pe blog. 

Noi credem că este necesar să se facă schimb de informații, cu scopul de a investiga, preveni sau de a lua măsuri ce privesc activitățile ilegale, suspiciunea de fraudă, situațiile care implică potențiale amenințări la siguranța fizică a oricărei persoane, încălcări ale termenilor de utilizare, sau altfel cerute de lege.

4. Protejarea Informațiilor

Datele dvs nu sunt stocate in nicio baza de date.

Folosim cookie-uri?

Site-ul nostru nu foloseste cookies. In cazul in care vom folosi, va vom notifica la momentul adaugarii lor.

5. Dezabonare

Noi folosim adresa de e-mail furnizată de dvs in cazul in care ai solicitat express abonarea la newsletter pentru a-ți trimite informații și actualizări evenimente sau postari de pe blog. Dacă în orice moment dorești să te dezabonezi de la primirea email-urilor viitoare, vom include instrucțiuni de dezabonare detaliate în partea de jos a fiecărui e-mail sau ne poti solicita acest lucru la adresa de email: contact@bebeplange.ro

6. Consimțământul

Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate.