” Imi plac povestile, povesti care nu intotdeauna sunt dintre cele foarte fericite, dar autentice.  Povestile de viata, tocmai pentru ca au fost si sunt traite, au un farmec care bate orice film.

Stiti care este vestea cea mai incurajatoare?

Parentalitatea, clipa in care devenim parintii este unul dintre putinele momente din destinul nostru cand ne putem schimba esential viata!

O spun specialisti in psihologie: inainte de a deveni mama/tata, pentru a aduce pe lume un copil bun si echilibrat, va trebui ca fiecare dintre noi sa facem un efort de reflectie asupra vietii noastre, sa ne curatam, sa pregatim locul in care va lua fiinta copilul nostru.

Stiti ca memoria emotionala, tipul de atasament al fiecaruia, influenteaza major destinul fiecaruia dintre noi si ca devenind adult si parinte, prin constientizare, acceptare si integrare a experientelor noastre anterioare, vom fi pregatiti sa intram intr-o noua si pozitiva etapa a vietii noastre, alaturi de copiii nostri?

Mi-am dorit foarte mult sa recreez un spatiu care sa conecteze viitorii parinti si bebelusii intr-un mod constient, optimist, ce da putere si incredere, ca fiecare poate sa inceapa un drum nou alaturi de copii.

Acest spatiu este deopotriva fizic si virtual, se numeste Bebe Plange, adica Bebe Vorbeste. Aici, incercam impreuna sa conturam un asa numit “framework” care explica cum putem deveni parinti – baza de siguranta si atasament securizant pentru copiii nostri.

Va invit sa ne urmariti, sa veniti la intalnirile noastre!

Ne dorim ca informatiile si cunostintele noastre sa va faca debutul in parentalitate mult mai usor, intrucat veti intelege de ce copiii fac ceea ce fac si cum ii veti putea ajuta sa creasca si sa se dezvolte frumos.

Amintiti-va mereu: ” Nu crestem copii, ci adultii de maine”!