cover

Si am inceput cu multe emotii si incredere proiectul nostru indraznet de a crea un cadru tip comunitate pentru parintii care trec pragul maternitatii MedLife Eva din Brasov, dar ne-am dat seama ca se poate adresa cu succes oricarui parinte, nu doar celor implicati in colaborare directa cu noi.
Apoi, ne-am trezit ca s-a si incheiat primul atelier centrat in jurul a ceea ce reprezinta tantrumul, crizele de fapt, de nemultumire, frustrare, plansul si lacrimile de neputinta ale copiilor nostri, aflati intr-o situatie de mare provocare afectiva, emotional, chiar fizica.
Ne-a insotit si ne-a ghidat in a intelege aceste comportamente, ba chiar propriile noastre sentimente, reactii, ganduri de adult, d-na Eliza Biro, trainer Aware Parenting din Brasov careia ii multumim din suflet. Suntem recunoscatori pentru contributia ta, Eliza, pentru generozitate si faptul ca ai raspuns atat de repede nevoii noastre.
De asemenea multumim si dorim sa ne exprimam aprecierea partenerilor nostri care au facut ca intalnirea cu parintii si copilasii sa devina una si mai placuta, cu surprize ce au adus zambete pe chipurile déjà obosite de “atat de mult plans”: Dacia Plant care ne-a pus la dispozitie cadouri pentru fiecare participant, ocazie cu care am descoperit Ingerasul din punguta – un sirop obtinut din ingredient natural, pentru zilele cu tuse.
Doamnele Sorina Bascoveanu sau Ce stie Ina sa faca (cu mult Soare) si Anda Gheorghese, alias Mamialapteaza.ro, au premiat sase mamici, iar Frizeria Prichindel a oferit un prim tuns gratuit, unui copilas norocos.
Prietenii nostri de la Tymbark ne-au oferit si ei sucuri si le multumim pentru deschidere.
Inca o data, recunostina noastra tuturor, si parintilor o mare imbratisare pentru timpul special petrecut impreuna.

Va asteptam in 26 octombrie cu noul atelier cu subiectul “Efectele ecranelor electronice de orice fel asupra dezvoltarii copiilor”, trainer Dan Florea – manager al proiectului Scoala familiei din Brasov.